Opzoek naar personeel voor infratechniek en technische administratie? Kijk op www.fc8.nl
Open
X
slide1_small.jpg

Beleid

Samenwerking

We nemen deel in participaties waarmee we onze marktrelevantie vergroten. De participaties zijn gebaseerd op vertrouwen waarbij openheid en transparatie een grote rol spelen. Voor nagenoeg elke marktoppotunity in onze sector kunnen we snel een conglomoraat van participanten op de been brengen via ons netwerk. Vanwege het vertrouwen dat er onder ons heerst kunnen wij als penvoerder optreden, maar dat kan ook willekeurig iedere andere partij zijn.
Samenwerking creëert bijvoorbeeld waardevermeerdering kantoorruimtes.
In het licht van de toekomst, waarin snel en betrouwbaar datatransport van grote bestanden vereist is, vormt betrouwbare infrastructuur de noodzakelijke lifeline met de buitenwereld voor de gebruikers.

 
In de kantorenmarkt zijn we in staat om huurders / gebruikers van bedrijfsverzamelgebouwen, tegen zeer geringe kosten, van hoogwaardige en flexibele glasvezel fiberconnection te voorzien. Met ons innovatief en nieuw concept kunnen we samen met onze partners hierin voorzien tegen 30% lagere kosten voor de afzonderlijke huurders. Daar we dit product leveren in samenwerking met de gebouweigenaar-beheerder, krijgt de huurder tegen geringe kosten een state-of-art en een direkt beschikbare glasvezelverbinding, waardoor de te verhuren ruimte meer waarde verkrijgt en de huurder bereid is een hogere m2-prijs te betalen. Zowel de eigenaar-beheerder als de huurder is dan volledig op de digitale toekomst voorbereid in tegenstelling tot veel van zijn concurrenten.

Beleidsscenario’s

Op de toekomst bereiden wij ons voor door te speculeren met verschillende ‘alternatieve toekomsten’. Dat dwingt ons om consequent ontwikkelingslijnen vanuit het verleden door te trekken naar morgen en overmorgen, of vanuit een futuristisch overmorgen terug te redeneren naar vandaag. Deze aanpak is niet gebaseerd op cijfers maar vooral op ons inzicht. Scenario’s maken het mogelijk om gezamenlijk met klanten en partnerbedrijven na te denken over een nieuwe mogelijke maakbare werelden. Hierdoor kunnen we dingen ‘zien’ die ons anders zouden overkomen.

“It is about creating change before it creates us.”