Opzoek naar personeel voor infratechniek en technische administratie? Kijk op www.fc8.nl
Open
X
slide3_small.jpg

Info

ŸBedrijfsprofiel

Balanced Brain Force is een ingenieurs- en adviesbureau dat zich richt op de bouw en instandhouding van vitale infrastructuur. Vanuit ons kantoor in Utrecht werken wij met een team ingenieurs aan projecten waarin bijvoorbeeld bestaande bekabeling moet worden aangelegd, vervangen, of teruggewerkt. Kenmerkend in onze aanpak is het principe van ‘ketenbewustzijn’. Hiermee bedoelen we dat het succes van een investering grotendeels bepaald wordt door een soepele en ononderbroken samenwerking tussen de verschillende ‘schakels’ in de keten en het exploitatievriendelijk opleveren van het ‘eindproduct’. Met schakels bedoelen we alle partijen die betrokken zijn bij het uitrollen van het project. Exploitatievriendelijk houdt in dat het product eenvoudig geëxploiteerd dient te kunnen worden om de investering snel terug te verdienen. Door eenduidige afstemming en wekelijkse evaluatie van de projectvoortgang en urenbesteding, hebben we ten alle tijden een goed beeld van waar we staan. Zo komen we niet voor verrassingen te staan en nog belangrijker, weet ook de opdrachtgever ten alle tijden waar hij aan toe is. Dit ‘verder kijken dan je neus lang is’, waarbij wij innovatieve oplossingen bedenken om ‘het geheel’ bestuurbaar te houden en ketenkwaliteit te waarborgen, is het idee achter de keuze van onze bedrijfsnaam. Balanced Brain Force: uitgekiende technische expertise met overzicht van het grote geheel.

Visie

Wij leveren kwaliteit op eerlijke, verantwoorde en respectvolle wijze in de zogenoemde “good business” en nemen beslissingen slechts zo dat ze uitpakken ten gunste van de totale keten. Hiermee verzekeren we ons van continuïteit en vergroten onze ondernemingswaarde. In het verlengde hiervan bewerkstelligen we betere klantervaring, betere loyaliteit van stakeholders en betere motivatie van medewerkers.

Capaciteitsmanagement

Bij (potentiële) opdrachtgevers ontstaat door capaciteitsbehoeftemanagement versus het eigen personeelsbeleid op diverse plekken leemtes die, vanwege de hardere competentie eisen, steeds moeilijker invulbaar zijn. BBForce consolideert de behoeftes en coöpereert en alliëert sterk met andere partijen. Voorspellen en afstemmen van capaciteitsbehoeftes voor zowel service-, klantgestuurde-, als investeringsopdrachten is tot op zekere hoogte mogelijk. Door onze rol kan BBForce samen met haar zusterbedrijf FlexCre8 invulling geven aan uw behoeftes.

Participaties

Voor het uitvoeren van activiteiten in deelopdrachten participeren wij in alle mogelijke samenwerkingen waarbij wij bijbehorende verantwoordelijkheid en risico op ons nemen. We participeren bijvoorbeeld met een geloofwaardig profiel dat zich ook waarmaakt. Voor innovaties of andere vernieuwingen activeren wij early adopters, door stimulering van customer advocacy en door de mond-tot-mond reklame.

Sociale netwerken

In ons communicatiebeleid leunen wij nog bescheiden op sociale netwerken. Sociale media zijn nu nog enigszins ‘wild west’ en we zijn daarom nog enigszins voorzichtig. Daarentegen weten we zeker dat sociale media ons in de toekomst wel datgene gaan brengen wat we ervan verwachten.