Opzoek naar personeel voor infratechniek en technische administratie? Kijk op www.fc8.nl
Open
X
slide3_small.jpg

Info

Bedrijfsprofiel

Balanced Brain Force is een ingenieurs- en adviesbureau dat zich richt op de bouw en instandhouding van vitale infrastructuur.

Vanuit ons kantoor in Zoetermeer werken wij met een team ingenieurs aan projecten waarin bestaande bekabeling moet worden aangelegd, vervangen, of teruggewerkt.

Kenmerkend in onze aanpak is het principe van ‘ketenbewustzijn’. Hiermee bedoelen we dat het succes van een investering grotendeels bepaald wordt door een soepele en ononderbroken samenwerking tussen de verschillende ‘schakels’ in de keten.

Door eenduidige afstemming en wekelijkse evaluatie van de projectvoortgang en urenbesteding, hebben we ten alle tijden een goed beeld van waar we staan.

Visie

Wij leveren kwaliteit op eerlijke, verantwoorde en respectvolle wijze en nemen beslissingen szo dat ze uitpakken ten gunste van de totale keten. Hiermee verzekeren we ons van continuïteit en vergroten onze ondernemingswaarde, klantervaring en loyaliteit.

Capaciteitsmanagement

Bij (potentiële) opdrachtgevers ontstaat door capaciteitsbehoeftemanagement versus het eigen personeelsbeleid op diverse plekken leemtes die, vanwege de hardere competentie eisen, steeds moeilijker invulbaar zijn. BBForce kan invullen geven aan uw behoeftes.

Participaties

Voor het uitvoeren van activiteiten in deelopdrachten participeren wij in alle mogelijke samenwerkingen waarbij wij bijbehorende verantwoordelijkheid en risico op ons nemen. We participeren met een geloofwaardig profiel dat zich ook waarmaakt.